Студія завивок© 2022. Всі права захищені
Послуги
  • Стрижка кучерявого і хвилястого волосся
  • Фарбування
  • Японське Лікування Волосся Hahoniko
  • Інтернет Магазин

Бальзам разгладжувальний для волосся Revlon Professional Iron Guard 150 мл

480,00
Бальзам Revlon створений спеціально для тих, хто бажає приборкати неслухняні завитки і зробити акуратну зачіску з бездоганно прямого волосся.

В результаті використання бальзаму ви отримаєте просто ідеальну гладкі та м'які пасма. Волосся стане рівним, блискучим, і, що важливо, більш щільним, захищеним від термодії фена і праски для випрямлення. Після нанесення бальзаму ви відчуєте, що волосся нарешті перестало плутатися, стало легше розчісуватися, швидше укладатися і тримають вигляд на всі сто протягом дня!

Спосіб застосування: наносити на вологе волосся перед розчісуванням, щоб розгладити і зробити волосся більш слухняним.

Склад: Aqua (Water) (Eau),iCyclopentasiloxane, Propylene Glycol,iPolyquaternium-37, Polyquaternium-55, PropylenelGlycol Dicaprylate/Dicaprate, C12-15lAlkyl Lactate, Polyquaternium-4,lHydroxypropyltrimonium Hydrolyzed CornlStarch, Wheat AminolAcids, Hydroxypropyl Guar,lHydroxypropyltrimonium Chloride, CetearyliAlcohol, Behentrimonium Methosulfate,iCetrimonium Chloride, Dimethiconol,lAmodimethicone, PEG/PPG-18/18 Dimenthicone,lPPG-1 Trideceth-6, Oleth-10,lDisodium EDTA, Trideceth-12,lParfum (Fragrance), Linalool,iCitronellol, Geraniol, Alpha-IsomethyllIonone, Limonene, Phenoxyethanol,lDiazolidinyl Urea.

Об'єм: 150 мл.

Click to order
Made on
Tilda